Sidan laddas

KARRIÄR PÅ IHM

Brinner du också för att se människor utvecklas?

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för människor och företag som vill utvecklas och nå framgång. Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. Vill du bli en del av vår fortsatta framgång? 

Nyckeltal

300
lärare från näringslivet
40000 har examinerats från IHM
95 % Av deltagarna rekommenderar IHM

Lediga tjänster

IHM Yrkeshögskola, är en del av IHM Business School. Vi utvecklar och genomför Yrkeshögskoleutbildningar i nära samverkan med partnerföretag i näringslivet. Sedan starten har över 5000 studenter börjat sina karriärer här. Framgången bygger på vår förmåga att erbjuda aktuell, relevant kunskap och träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. Vi behöver nu förstärka vårt team inom YH och söker nu en ny utbildningsledare till Stockholm! 

Om tjänsten som Utbildningsledare på IHM Business School

I rollen som Utbildningsledare har du det övergripande ansvaret att leda det dagliga arbetet i genomförandet av utbildningen. Du har ett särskilt ansvar i att kvalitetssäkra samt utveckla nya och befintliga utbildningar. Utbildningarna bedrivs i nära samverkan med näringslivet och som Utbildningsledare har du en viktig roll i att hantera affärsmässiga näringslivskontakter och att underhålla relationen med IHM:s partnerföretag. Tillsammans med övriga Utbildningsledare bidrar du i det gemensamma arbetet för ökad tillväxt och kundnytta. Regelbundna resor nationellt ingår i tjänsten.

Du arbetar löpande med att säkerställa kvalitet i utbildningen enligt gällande kursplaner, lärandemål, interna rutiner och policydokument. I ditt arbete ingår samarbete med lärarkonsulter, hantering av studie- och yrkesvägledande frågor från blivande och befintliga studenter, samt visst ansvar för behörighetsbedömning och urval av sökande till utbildningen. 

Du deltar aktivt i arbetet med ansökningar om utbildningsstart till myndigheten för Yrkeshögskolan. I nära samarbete med branschen, din ledningsgrupp och övriga samarbetspartners bidrar du till utveckling av din utbildning. Du ansvarar för nya och befintliga näringslivskontakter för att säkerställa relevant innehåll och en utbildning i framkant, som motsvarar företagens kompetensbehov.   

Vi söker dig som…

… är engagerad, effektiv och vill bli en viktig del av Sveriges mest spännande utbildningsföretag! Du har för tjänsten en relevant eftergymnasial utbildning från universitet eller högskola. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tjänsteproducerande företag inom utbildningsbranschen eller annan kunskapsintensiv bransch inom till exempel IT, ekonomi, rekrytering, nätverks-/eventverksamhet etc. Du har erfarenhet av projektledning eller annan roll med många interna/externa kontaktytor, och trivs i en entreprenöriell och dynamisk miljö där du kommer få stora möjligheter att påverka IHM:s utvecklingsarbete i att ständigt erbjuda högkvalitativa YH-utbildningar. Tidigare erfarenheter av utbildningsledning - i synnerhet inom yrkeshögskolan – eller någon av de branscher vi utbildar för är starkt meriterande. 

Som person är du...

...analytisk, utvecklingsorienterad, affärsinriktad och brinner för att ständigt förbättra, effektivisera och skapa ännu bättre arbetsprocesser – gärna med fokus på digitalisering. Du är lösningsorienterad och i ditt arbete jobbar du strukturerat och organiserat. Du har inga problem att prioritera även i mer osäkra lägen. Inte minst är du en driven, social och kommunikativ person som trivs när det händer mycket i din roll och omgivning. 

Vi erbjuder dig

Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde. Vi befinner oss i en händelserik fas med ambitioner för fortsatt tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss. Du kommer via IHM att bli certifierad utbildningsledare i en extern utbildning. Det finns även möjlighet att ta del av IHMs interna utbildningar. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.   

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående - vi utvärderar kandidater löpande och avser att tillsätta tjänsten snarast. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön 

KONTAKT:  För frågor om tjänsten, ej ansökningar, kontakta utbildningschef Robert Johansson, robert.johansson@ihm.se, tel. 08-657 00 34.

ANSÖKAN:  Sök via länk ”Anmäl intresse” till höger om annonstexten.

Om IHM Business School

Vi är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling.

Med över 50 års erfarenhet av att arbeta med utbildningar har vi skapat oss ett starkt och välkänt varumärke. Vi har ett stort nätverk av företag vi löpande samarbetar med för att skapa bästa förutsättningar till jobb för våra examinerade studenter. Du kan läsa mer om IHM Business School här!

Kontaktperson
  • Robert Johansson
  • robert.johansson@ihm.se
Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig
men vill ändå arbeta med oss?
Skicka gärna in en spontanansökan!

Medarbetare

IHM i sociala medier