Sidan laddas

KARRIÄR PÅ IHM

Brinner du också för att se människor utvecklas?

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för människor och företag som vill utvecklas och nå framgång. Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. Vill du bli en del av vår fortsatta framgång? 

Nyckeltal

300
lärare från näringslivet
40000 har examinerats från IHM
95 % Av deltagarna rekommenderar IHM

Lediga tjänster

IHM söker verksamhetschef för sin växande YH-verksamhet. Rollen innebär ansvar för den dagliga ledningen och att med medarbetare utveckla aktuella och framtida utbildningar. Enheten driver och utvecklar attraktiva YH-program i Stockholm, Göteborg och Malmö. I rollen ingår både att arbetsleda utbildningsledare och att organisera verksamheten så alla kan delta i och bidra till drift och utveckling.

Viktiga områden de kommande åren är bland andra den pedagogiska utvecklingen, att ständigt leva upp till arbetsmarknadens förväntningar och ökande krav från YH-myndigheten.

Är du vår idealkandidat?

Vi förväntar oss att du som söker…..

·       Är erfaren ledare från liknande verksamhet, lämpligen med personalansvar.

·       Känner väl till kraven på anordnare av YH-utbildning, alternativt annan formell högre utbildning.

·       Har arbetat med pedagogisk utveckling, helst i YH-verksamhet.

·       Har god kännedom om SeQF, med fördel hur det tillämpas inom YH.

·       Har akademisk examen i ekonomi och/eller pedagogik

·       Värdesätter nytänkande och kvalitet både i stort och i detaljer

Om du också är van att arbeta affärsmässigt med resultatansvar, kommunicerar effektivt och har bra personliga nätverk i näringslivet är du en av våra drömkandidater.

Affärsområdet IHM Yrkeshögskola

IHM Business School har de senaste åren vuxit starkt inom området Yrkeshögskola, och har för närvarande utbildningar inom digital marknadsföring, ekonomi, försäljning och konceptutveckling för besöksnäringen. Enheten är ett av tre väl integrerade affärsområden inom IHM.

Kvalitetsambitionen är mycket hög i alla avseenden.  I enheten arbetar ett femtontal personer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Cirka tio är utbildningsledare, plus specialister på bl a antagning och ansökningar till myndigheten i enheten.

Om IHM

IHM Business School är en stiftelseägd, fristående affärsskola. IHM har sedan 1968 erbjudit utbildningar inom affärsmannaskap och marknadsföring till individer och företag. Hela tiden med syftet att kombinera kunskap och praktik så att utbildningen ger nytta både direkt och i framtiden. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm och i företagsakademier. IHM har årligen drygt 4 000 utbildningsdeltagar och runt 80 medarbetare. Varje år är ca 250 lärare och föreläsare från näringslivet engagerade. IHM har god tillväxt och ekonomisk stabilitet.

Utöver konkurrenskraftiga villkor har IHM högt i tak för nytänkande och värdesätter hög kvalitet och kreativitet. Lokalerna ligger centralt och har stimulerande, moderna miljöer.

Blir du intresserad?

Vill du bli en del av IHMs fortsatta framgång? Hör av dig snarast till Per Magne (0736-407125, per.magne@bestpeople.se) eller Bo-Göran Bengtsson (0707-710012, bo-goran.bengtsson@bestpeople.se) hos Best People Rekrytering om du vill veta mer. Ansök senast den 18 juni 2017 genom att klicka på “Anmäl intresse”.

Kontaktperson
  • Per Magne
  • per.magne@bestpeople.se

IHM - mitt i näringslivet

I 50 år har IHM Business School utbildat människor som efter en tids hårt arbete på IHM stärkt sina företag med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och förändra. IHM är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och hos våra kunder. IHM har offensiva framtidsplaner, god tillväxt och ekonomisk stabilitet. 

VI SÖKER PROGRAMANSVARIG FÖR DIHM; EN VERKLIG CHAMPION PÅ UTVECKLING AV UTBILDNING

För många är IHM synonymt med den välkända och krävande DIHM-examen, som bidragit till 10000-tals framgångsrika karriärer. Utbildningen har successivt utvecklats under åren för att ständigt vara aktuell och möta näringslivets krav. Programmet ger idag elva valmöjligheter att göra en individuellt anpassad examen inom fyra inriktningar: Affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och verksamhetsledning. DIHM-utbildningarna genomförs i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du som blir ny ansvarig för DIHM-programmen inom IHM får ansvar för att utbildningarna har relevant och aktuellt innehåll, att de genomförs med hög kvalitet och med effektiv pedagogisk metod. Det innebär att du har uppdraget att kontinuerligt utveckla och anpassa programmen. Att samarbeta med och leda högt kvalificerade personer i utvecklingsarbetet är en väsentlig del i rollen som programansvarig.

Ekonomiskt ansvar för lönsamheten inom delaffärsområdet ingår i rollen. Du kan vara baserad i Stockholm eller Göteborg och bör räkna med att det förekommer resande i tjänsten. I tjänsten rapporterar du till chefen för Affärsområde Individ.

Vi utgår från att du har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och att du har djup insikt i den företagsekonomiska kärnan. Du kan ha utvecklat den genom forskarutbildning eller annan tillämpad expertroll i företagsledning eller som konsult. Du är också väl förtrogen med ett affärsorienterat management på teoretisk och tillämpad nivå.

Du behöver ha ett genuint intresse för lärande och lärprocesser och egen erfarenhet av utbildningsdesign. Om du själv har erfarenhet av utbildarrollen är det en fördel. Du har också starkt intresse för omvärld och trender och kan omsätta det i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi ser det som viktigt att du har arbetat med kursplaner, examinationsfrågor och pedagogiskt material. Du kommunicerar effektivt utan hinder på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Vidare är du professionell i ditt samarbete och ledarskap, är självständig och kreativ i din problemlösning. Vi utgår slutligen från att du är affärsorienterad och tar ett tydligt ansvar för resultaten i ditt arbete. 

IHM som arbetsplats

Utöver konkurrenskraftiga villkor har IHM högt i tak för nytänkande och värdesätter hög kvalitet och kreativitet. Lokalerna ligger centralt och har stimulerande, moderna miljöer.

Blir du nyfiken?

Vill du bli en del av IHMs fortsatta framgång? Hör gärna av dig till Per Magne (0736-407125, per.magne@bestpeople.se) eller Bo-Göran Bengtsson (0707-710012, bo-goran.bengtsson@bestpeople.se) hos Best People Rekrytering om du vill veta mer om tjänsterna. Intervjuer sker löpande till tjänsten, ansök snarast men ej senare än den 28 maj 2017. Klicka på “Anmäl intresse” för att göra din ansökan.

Kontaktperson
  • Per Magne
  • per.magne@bestpeople.se

IHM - mitt i näringslivet

I 50 år har IHM Business School utbildat människor som efter en tids hårt arbete på IHM stärkt sina företag med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och förändra. IHM är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och hos våra kunder. IHM har offensiva framtidsplaner, god tillväxt och ekonomisk stabilitet.

VI SÖKER NU EN UTBILDNINGSDESIGNER, EN VERKLIG CHAMPION SOM UTVECKLARE AV IHMS ÖPPNA UTBILDNINGAR.

Utöver DIHM-programmen erbjuder IHM ett flertal kortare och längre öppna utbildningar, f n inom marknadsföring, management, ekonomi och affärsutveckling. Som Utbildningsdesigner kommer du att verka i en dynamisk grupp med ansvar för att forma de öppna programmen utifrån näringslivets behov, idag och imorgon. Det handlar om att dels vidareutveckla de befintliga programmen men också att ta fram nya utbildningar. Det gäller också ökat fokus på  flexibla upplägg med blended learning och att anpassa till nya kvalifikationssystem. Du får ansvar för hela processen – från att identifiera behov, designa upplägg, pedagogik och innehåll. Du säkerställer också genomförandet och analyserar resultatet i strävan att uppnå hög kvalitet och volym.

Som utbildningsdesigner arbetar du normalt i projekt, inledningsvis som aktiv projektmedlem eller som ledare i mindre projekt med ansvar för leverabler och budget.

Du som söker tjänsten som utbildningsdesigner har en högskoleutbildning inom områden såsom företagsekonomi, pedagogik och/eller kommunikationsvetenskap. Du behöver ha starkt intresse för lärprocesser, pedagogisk kunskap och dokumenterad erfarenhet av att designa utbildningar, gärna med blended learningformat. Du har arbetat med kunddriven eller kommersiell tjänsteutveckling, förmodligen i en privat verksamhet. Du är tydligt omvärldsorienterad och kan omsätta din bedömning av trender och behov i utbildningar som marknaden kan ta till sig och som kan genomföras praktiskt.

Rollen ställer krav på att du kan leda samarbetet med konsulter och handla upp konsulttjänster. Du är välorganiserad, har erfarenhet av att driva projekt och att också få dem i mål.

Som person samarbetar du effektivt med interna och externa intressenter och har lätt för att gå från idé till handling. Slutligen räknar vi med att du är pedagogisk i ditt arbetssätt och kommunicerar med lätthet både i skrift och muntligt.

IHM som arbetsplats

Utöver konkurrenskraftiga villkor har IHM högt i tak för nytänkande och värdesätter hög kvalitet och kreativitet. Lokalerna ligger centralt och har stimulerande, moderna miljöer.

Blir du nyfiken?

Vill du bli en del av IHMs fortsatta framgång? Hör gärna av dig till Per Magne (0736-407125, per.magne@bestpeople.se) eller Bo-Göran Bengtsson (0707-710012, bo-goran.bengtsson@bestpeople.se) hos Best People Rekrytering om du vill veta mer om tjänsterna. Ansök senast den 20 maj 2017 genom att klicka på “Anmäl intresse”.

Kontaktperson
  • Per Magne
  • per.magne@bestpeople.se

Vill du arbeta med IT-drift och användarsupport med stort eget ansvar i en trevlig miljö där IT och digitala verktyg spelar en viktig roll? Är du även intresserad av att driva verksamhetsrelaterade digitala projekt? IHM Business School är sedan 1968 en av Sveriges mest välkända affärsskolor och erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. IHM erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på sina affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos sina kunder. IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling.

Placering: Västra Götalands län, Göteborg

Bransch: IT, data

Antal tjänster: 1

Om tjänsten:

IHM Business School söker nu en Drift- & Supporttekniker med stort intresse för digitala verktyg och system med placering i Göteborg. Du kommer att ingå i IHMs centrala IT-funktion och kommer att arbeta självständigt med IT-support tillsammans med en kollega mot våra kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. I tjänsten ingår det även drift och administration av vissa system som finns både internt och externt. En stor del av vår IT-miljö är baserad på Salesforce och Microsoft.

Något som utmärker denna roll är att du får driva digitala projekt, som t.ex. verksamhetsanpassning av våra system och upphandlingar med leverantörer och diverse samarbetsparter. Eftersom du kommer att få koordinera och driva vissa projekt är det viktigt att du har projektledaregenskaper och att du har ett intresse och öppenhet att diskutera verksamhetens behov. Dessutom kommer du utifrån din nyckelroll även kunna påverka teknikval. Därför är det viktigt att du tycker om att ha en bred teknisk roll och har ett intresse hur man med digitala verktyg och system kan hjälpa verksamheten att bli mer effektiv.

Kompetenskrav:

I rollen är det viktigt att du självständigt kan hantera och ansvara för IHMs IT-infrastruktur. Därför söker vi dig med minst två års arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter samt att du är flytande i svenska och engelska. Vi ser även att du har kunskap inom följande områden;

- Användarsupport (klienter, programvaror) och inköp, installation och konfiguration av enheter

- Telefoni

- Windows 7/10

- Office 365, Exchange, Skype för företag, Onedrive, Sharepoint

- Administration av Microsoftmiljö; bl.a. Active Directory, GPO, DNS

- Backup (vi använder Veeam backup & Ownbackup)

- Klientskydd

- Windows Server 2000-2012 R2

- VMware vsphere 5

- Administration av brandväggar m.m.

- Servrar, SAN, Switchar, VLAN, UPS, Skrivare

- Meriterande med Salesforce-erfarenhet

Som person ser vi att du har ett gediget IT-intresse och kan arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att dokumentera ditt arbete. Som person är du en lagspelare med god social förmåga som gillar att hjälpa andra. Det är viktigt att du vill jobba både med support och drift för att du ska trivas med jobbet. Du tycker det är roligt att driva och implementera projekt, samt har även ett verksamhetsintresse.

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar IHM Business School med Experis, Tjänsten söker du via ansökningslänken. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Thandi Schüler 0725-065169 alt thandi.schuler@se.experis.com

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
  • Josefin Ceder
  • josefin.ceder@ihm.se
Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig
men vill ändå arbeta med oss?
Skicka gärna in en spontanansökan!

Medarbetare

IHM i sociala medier