Sidan laddas

KARRIÄR PÅ IHM

Brinner du också för att se människor utvecklas?

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för människor och företag som vill utvecklas och nå framgång. Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. Vill du bli en del av vår fortsatta framgång? 

Nyckeltal

300
lärare från näringslivet
40000 har examinerats från IHM
95 % Av deltagarna rekommenderar IHM

Lediga tjänster

IHM Business School erbjuder ett brett utbud av affärsutbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt ute hos våra kunder. Vi är en privat affärsskola, helägd av den ideella stiftelsen IHM.

På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. Vårt signum är hållbar affärsutveckling genom aktuell, relevant kunskap och lärare från näringslivet. Vi formar och låter oss formas av omvärlden för att kunna erbjuda ett livslångt lärande. 

IHM kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet, och våra kärnvärden är Passion for Business, Passion for Learning och Passion for People. Läs mer på www.ihm.se

Nu söker vi en

Affärsinriktad ekonomichef med intresse för HR-frågor

För att bli framgångsrik i rollen som ekonomichef på IHM Business School behöver du ha en affärsmässig helhetssyn och förståelse för hur du ska driva vår framgångsrika affär och vad som påverkar resultatet i rätt riktning. 

IHM erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med hög tillväxttakt och expansiv strategi. Rollen ger dig stora möjligheter att påverka, och du blir nyckelposition i arbetet med att forma en struktur för verksamheten. 

Tjänsten innebär personalansvar och vi erbjuder dig goda verktyg och stöd för att du ska lyckas i din roll som chef och ledare.  

Din personlighet

Du har en Entreprenöriell personlighet och är beredd att hugga i där det behövs. Du är drivande, prestigelös och är van vid ett högt tempo. Du har ett genuint intresse för människor och förmåga att leda organisationen framåt. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är ett krav, och tidigare erfarenhet av styrelsearbete en merit. Du deltar i styrelsemöten och rapporterar till styrelsen.

Du har en god kommunikativ förmåga, som bland annat tar sig uttryck i att du kan förmedla och samla medarbetarna runt IHM:s vision tillsammans med övriga ledningsgrupps-medlemmar. Du är nyfiken och öppen för att ständigt lära nytt och dela kunskap och åsikter med dina kollegor.

Din arbetsbeskrivning

• Ansvara för att utforma och leda arbetet med IHM:s ekonomi- och HR-frågor för att nå uppsatta resultatmål på kort och lång sikt.

• Samordna avdelningens arbete med att utveckla verksamheten, samarbetsformer och engagemangsmodellerna inom avdelningen. 

• Leda arbetet med IHM:s ekonomiska styrning och rapportering. 

• Förse interna och externa intressenter med ekonomisk information 

• Samordna arbetet med IHM:s budget och verksamhetsstyrning

I rollen ingår även ansvar för att samordna 

• övergripande HR arbete och samtliga arbetsrättsliga frågor inklusive anställningsavtal och arbetsmiljöarbete

• lönearbete (policy, kartläggning, pension) samt att stödja personalansvariga chefer (MBL utvecklingssamtal, medarbetar-undersökningar, rekryteringsstöd)

• chefsrekryteringar

• arbetstagarorganisationer och skyddsombud

• insamling och presentation av företagsgemensamma data för IHM:s mätvärden

• löpande genomföra besparingar, verksamhetsplan och resultatbudget

• förvalta ekonomisystem och ekonomistyrning

• projekt inom avdelningen samt ledning och kontroll av avdelningen

• personalansvar för avdelningens anställda och konsulter

I rollen ingår även samordna IHM:s Holding och fastighetsverksamhet. Det medför ansvar för arbete med fastighetsfrågor och utvecklingsplan av nya och befintliga lokaler (behov, placering etc.) samt där tillkommande investeringsbehov. 

Du rapporterar till VD och ingår i IHM:s ledningsgrupp


Dina kvalifikationer

Du har en universitetsutbildning, IHM-utbildning eller motsvarande och har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du tidigare jobbat i ett mindre eller medelstort bolag, där du arbetat brett med ekonomi/HR och kanske som ekonomichef. 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering har IHM valt att samarbeta med Experis, ManpowerGroup. 

Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten söker du genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen nedan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller anna.hallin@se.experis.com.

Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är 19 november 2017.

Kontaktperson Helene Brandrup-Wognsen
  • Helene Brandrup-Wognsen
  • helene.brandrup-wognsen@ihm.se

Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. I 50 år har IHM utbildat människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt. 50 år av målmedvetna deltagare som efter hårt arbete på IHM stärkt sina företag och sig själva med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och vidare förändra. Vi erbjuder ett brett utbud av affärsutbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt ute hos våra kunder. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en driven och självständig Formgivare till vårt team i Göteborg!

Om tjänsten som Formgivare 

Som Formgivare på IHM har du förmånen att jobba med ett starkt, etablerat varumärke i ständig utveckling. IHM finns över hela Sverige och vi låter dig med din kompetens tygla vårt profilansvar nationellt. Detta är en roll där du ser resultatet av ditt arbete direkt – din uppgift blir att ta fram formen för annonsmaterial digitalt såväl som för print, trycksaker inför seminarier och mässor, produktblad, banners och mycket mer. Även om det inte är ett oskrivet blad du målar på, kommer dina penseldrag garanterat lämna avtryck. I din roll som Formgivare kommer du dessutom att ingå i ett engagerat marknadsteam med spetskompetenser: till dina framtida kollegor hör bland annat en Content Manager, Sälj- och marknadskoordinator samt Projektledare. Här möts du med andra ord av ett sammansvetsat team med lätt till skratt och högt i tak! Du har också tillgång till löpande stöttning av Marknadschefen.

Vi söker dig som...

... fullkomligt älskar formgivning och inte låter din kreativitet hämmas av vissa givna ramar. Du är en prestigelös, noggrann kreatör som är van att tänka helhet – med en självklar fingertoppskänsla har du inga problem med att säkerställa att dina leveranser talar ett och samma språk. Du samarbetar gärna med andra och utöver adjektivet social, skulle du högst antagligen beskriva dig som samvetsgrann, engagerad och lyhörd. Dessutom sätter du ett stort värde på att leverera med hög kvalitet och i god tid.

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet inom formgivning – kanske har du jobbat på reklam-/kommunikationsbyrå, inhouse på marknadsavdelning eller som frilansare. Oavsett har du tidigare erfarenhet av att ansvara för företagets visuella identitet och att den grafiska profilen efterlevs, producera rörligt material och vana av att tänka strategiskt, enhetligt och målgruppsanpassat. Ögnar man igenom ditt CV hittar man högst troligt en utbildning från Berghs, HDK eller liknande. I vilket fall ser vi framemot att höra från dig! För oss är nämligen din positiva inställning och lysande samarbetsförmåga minst lika viktig som dina tidigare erfarenheter.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos IHM.

Vad IHM erbjuder dig

När du stiger innanför dörrarna på Fabriksgatan 25 kommer du direkt känna en oerhörd energi och ett inspirerande driv – detta är en verksamhet som gillar att ligga i framkant. Så även sett till kommunikationen! I tjänsten som Formgivare på IHM erbjuds du en nyckelroll i att utveckla varumärket tillsammans med resten av marknadsavdelningen. Som ansvarig för verksamhetens grafiska profil kommer ditt arbete att vara synligt i hela landet. Tjänsten innebär mycket frihet och samtidigt en möjlighet att vara en del av ett härligt, dynamiskt team. Visar du framfötterna har du goda utvecklingsmöjligheter. Brinner du också för att se människor utvecklas? Härligt! Då kommer du att trivas strålande på IHM. Vill du läsa mer om IHM Business School? Kika här.

START: Enligt överenskommelse 

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Projektanställning 50% till 30.6.2018 med goda chanser till förlängning.

LÖN: Fast lön 

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-11-24

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Kontaktperson
  • Jennifer Eriksson
  • jennifer@oddwork.se
Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig
men vill ändå arbeta med oss?
Skicka gärna in en spontanansökan!

Medarbetare

IHM i sociala medier