Backend / fullstack developer till IHM Business School

Göteborg, Stockholm, Malmö, Kalmar
Ansök senast: 2022-09-30

IHM Business School söker Backend / fullstack developer


Vill du vara med på en spännande resa in i framtidens utbildningsbransch?

Avdelningen Digital Management är spjutspetsen i IHM:s digitala utvecklingsresa och nu behöver vi förstärkning av en back end developer med rätt inställning och ambitionsnivå.

IHM Business School befinner sig i en expansiv fas inom IT och vi söker nu drivna utvecklare som vill vara med och leda den resan.

Genom alla led präglas denna satsning av en framåtlutad approach som är ovanlig i vår bransch. IHM är ett av Sveriges mest respekterade varumärken i utbildningssegmentet och har en unik position utifrån vårt nära samarbete med näringslivet. Med detta som solid grund och utifrån en tydlig framtidsorienterad och innovativ riktning, så har du nu chansen att skapa morgondagens utbildningsföretag.

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och människor som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar - på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, och ute hos våra kunder. Vi är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Sedan starten 1968 har över 50 000 personer studerat hos oss, vilket resulterat i att IHM:are är med och formar dagens näringsliv på alla dess nivåer. Vår framgång bygger på vår förmåga att erbjuda relevant kunskap och verklighetsförankrad praktisk träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. 

Om tjänsten som backend / fullstack developer

Som backend developer ansvarar du för backend-utveckling på vår webbplats IHM.se, integrationer mellan interna och externa system, drift för interna system, utveckling för interna system, en del enklare databashantering samt monitorering. Beroende på område jobbar du tillsammans med internt eller externt team.

I rollen ingår att sammanställa kravspec utifrån IHMs verksamhetsbehov tillsammans med stakeholders. Du behöver kunna både sätta och följa kodstandarder och best precise samt sköta versionshantering, dokumentation, hantering av utvecklingsmiljöer, testning / QA och deployment.

Du kommer att samverka i- samt leda projekt tillsammans med stakeholders mot satta mål. Arbete bedrivs enligt agila principer (Scrum och/eller Kanban) och du kommer jobba i team såväl som självständigt.

Du kommer att jobba med de externa utvecklare som tagit fram och utvecklar vår webbplats idag. De kommer även att sköta din onboarding på vår uppsättning av Episerver / Optimizely.

När du kommit in i rollen förväntas du arbeta med arkitekturen på hela stacken, inklusive webbplats, tillsammans interna eller externa kollegor.

Rollen är en del av avdelningen Digital Management och innebär tight samarbete med CDO.

Vi ser gärna att du har

relevant utbildning inom IT och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi sätter ett extra värde på erfarenhet inom utbildningsbranschen eller E-Commerce.

Vi söker dig som har kompetenser / erfarenhet inom:

 • .Net och C#
 • Episerver / Optimizely backend
 • Episerver DXP
 • Java
 • Webbutveckling
 • Zapier, Mulesoft eller annan integrationsplattform
 • Rest API
 • Uppsättning och drift av utvecklingsmiljöer
 • Agila arbetsmetoder (Scrum eller Kanban)
 • Systemmonitorering (logscrapers, Elastic / Kibana / Grafana, Zabbix eller dyl)
 • CQRS
 • Git
 • Android Studio
 • Flytande Engelska

Som person är du...

Framåtlutad, nyfiken, kreativ, orädd och beredd på att ta risker på okänt vatten med rätt attityd. Du har en passion för utveckling och det senaste inom IT-arkitektur, integration, monitorering och e-com. Du har lätt för att hitta nya vägar och eleganta lösningar på komplexa utmaningar. Du säger vad du tycker och är inte rädd för att ta egna beslut (#redpill). Du tar till dig ny kunskap självmant, älskar att lära dig nytt och ligger naturligt i framkant inom ditt område. Du har lätt för att se och utmana projekt och lösningar från kundens perspektiv och äger naturligt det ansvaret. Framför allt har du mycket eget driv och vill framåt!

Vad IHM erbjuder dig 

IHM ger dig möjligheten till en flexibel, varierande, utmanande och utvecklande roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss. Det finns även möjlighet att ta del av IHM:s utbildningsutbud som kompetensutveckling. Om din roll behöver förstärka kompetens i områden som ligger utanför IHM:s utbud så finns det även möjlighet till det.

Du kan fritt välja vilken av våra orter du vill utgå ifrån (Göteborg, Stockholm, Malmö eller Kalmar). Du har möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan och vi tillåter en del flexibilitet kring det. I anställningen ingår sedvanliga förmåner.


Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi rekryterar löpande.


PLATS: Göteborg, Stockholm, Malmö, Kalmar.

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse eller så snart som möjligt.

LÖN: Fast lön.

KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta CDO Leo Pignon, leo.pignon@ihm.se.

ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %