Front end developer till IHM Business School

Göteborg, Stockholm, Malmö, Kalmar
Ansök senast: 2022-09-30

IHM Business School söker Front end developer


Vill du vara med på en spännande resa in i framtidens utbildningsbransch?

Avdelningen Digital Management är spjutspetsen i IHM:s digitala utvecklingsresa och nu behöver vi förstärkning av en Front End Developer med rätt inställning och ambitionsnivå.

IHM Business School befinner sig i en expansiv fas inom IT och vi söker nu drivna utvecklare som vill vara med och leda den resan.

Genom alla led präglas denna satsning av en framåtlutad approach som är ovanlig i vår bransch. IHM är ett av Sveriges mest respekterade varumärken i utbildningssegmentet och har en unik position utifrån vårt nära samarbete med näringslivet. Med detta som solid grund och utifrån en tydlig framtidsorienterad och innovativ riktning, så har du nu chansen att skapa morgondagens utbildningsföretag.

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och människor som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar - på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, och ute hos våra kunder. Vi är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Sedan starten 1968 har över 50 000 personer studerat hos oss, vilket resulterat i att IHM:are är med och formar dagens näringsliv på alla dess nivåer. Vår framgång bygger på vår förmåga att erbjuda relevant kunskap och verklighetsförankrad praktisk träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. 

Om tjänsten som Front Developer

Som Front End Developer ansvarar du för frontend-utveckling på IHM.se och andra projekt inom kundinterface (exempelvis Android-plattor i våra salar, etc). Arbetet rör utveckling för web på (primärt) Episerver / Optimizely-plattform, samt frontend på Android-appar.

Du kommer arbeta mot satta UX-riktlinjer, men även med att ta fram egna UX-lösningar under eget ansvar. I rollen ingår att sammanställa kravspecifikationer utifrån IHM:s verksamhetsbehov tillsammans med relevanta stakeholders. Du behöver både skapa och följa kodstandarder utifrån best precise samt sköta versionshantering, dokumentation, hantering av utvecklingsmiljöer, testning / QA och deployment.

I din roll kommer du både att arbeta i team och driva projekt mot satta mål - och arbetet bedrivs enligt agila principer (Scrum och/eller Kanban).

En del av arbetet innebär tracking-uppsättning på framför allt webbplats, men även i andra web-baserade lösningar.

I rollen arbetar du delvis tillsammans med externa utvecklare i deras uppsatta miljöer och till viss del i deras backlog (Azure DevOps). Dessa utvecklare kommer även att sköta din onboarding på Episerver / Optimizely, nuvarande frontend-arkitektur, kodstandarder, repos, m.m.

När du kommit in rollen förväntas du jobba med frontend-arkitekturen på webbplats som för närvarande är i PHP med .NET i botten och som behöver refaktoreras till Vue, React eller annan modern lösning. Här kommer du ha ett stort inflytande över vilka val som görs från start till mål.

Rollen är en del av avdelningen Digital Management, men du kommer att jobba nära CDO, CMO, marknadsavdelningen och externa leverantörer.

Vi ser gärna att du har

relevant utbildning inom IT och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi sätter ett extra värde på erfarenhet inom utbildningsbranschen eller E-Commerce.

Vi söker dig som har kompetenser / erfarenhet inom:

 • Webbutveckling med e-Commerce
 • Episerver / Optimizely CMS/DXP
 • .Net
 • HTML
 • CSS, Gid, Flexbox
 • PHP
 • Vue / React / Angular
 • JS
 • Node.js
 • Grunt
 • Git
 • Tracking J (GTM eller liknande
 • Agile / Scrum
 • Android Studio
 • Flytande Engelska

Som person är du...

Framåtlutad, nyfiken, kreativ, orädd och beredd på att ta risker på okänt vatten med rätt attityd. Du har en passion för utveckling och har kännedom kring de senaste verktygen och metoderna inom webbutveckling, e-com och UX. Du har lätt för att hitta nya vägar och eleganta lösningar på komplexa utmaningar. Du säger vad du tycker och är inte rädd för att ta egna beslut (#redpill). Du tar till dig ny kunskap självmant, älskar att lära dig nytt och ligger naturligt i framkant inom ditt område. Du har lätt för att se och utmana projekt och lösningar från kundens perspektiv och äger naturligt det ansvaret. Framför allt har du mycket eget driv och vill framåt!

Vad IHM erbjuder dig 

IHM ger dig möjligheten till en flexibel, varierande, utmanande och utvecklande roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss. Det finns även möjlighet att ta del av IHM:s utbildningsutbud som kompetensutveckling. Om din roll behöver förstärka kompetens i områden som ligger utanför IHM:s utbud så finns det även möjlighet till det.

Du kan fritt välja vilken av våra orter du vill utgå ifrån (Göteborg, Stockholm, Malmö eller Kalmar). Du har möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan och vi tillåter en del flexibilitet kring det. I anställningen ingår sedvanliga förmåner.


Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi rekryterar löpande.


PLATS: Göteborg, Stockholm, Malmö, Kalmar.

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse eller så snart som möjligt.

LÖN: Fast lön.

KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta CDO Leo Pignon, leo.pignon@ihm.se.

ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %