Utbildningsledare IHM Yrkeshögskola

Stockholm

Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

 

IHM Yrkeshögskola är en del av IHM Business School. Vi utvecklar och genomför YH-utbildningar i nära samverkan med partnerföretag i näringslivet. Årligen utbildar vi över 2000 studerande. Våra framgångar bygger på vår förmåga att erbjuda aktuell, relevant kunskap och träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden.Har du idéer kommer du att bli lyssnad på

 

IHM formar och låter oss formas av omvärlden mitt i ett internationellt näringsliv som är under ständig förändring. AI-verktyg kommer att leda till att lärande och genomförande av utbildning förändras. Ingen vet idag vilken effekt AI får på arbetsmarknaden, kompetensbehoven eller utbildningsbranschen.


Nu vill vi komma i kontakt med dig som är affärsmässig och brinner för utveckling – gärna inom digitalisering och digital utbildningsleverans. Du är lösningsorienterad och i ditt arbete jobbar du strukturerat samtidigt som du gärna testar, testar om och testar nytt. Du har förmåga att självständigt prioritera ditt arbete och tillämpa regelverk i komplexa situationer. Inte minst är du en person som trivs med att bygga nytt tillsammans med andra.


Om du dessutom delar våra värderingar Passion for People, Passion for Learning & Passion for Business vill vi connecta med dig idag!


 

Om tjänsten som utbildningsledare på IHM Business School

IHM Yrkeshögskola kommer att testa en ny modell för utbildningsledarrollen där du kommer att arbeta i team med en eller två kollegor. Teamet kommer självständigt prioritera och fördela uppgifter mellan sig med målet att leverera ökad kvalitet, tillväxt och kundnytta i sina utbildningar.


Utbildningsledarteamet har det övergripande ansvaret att leda planering, genomförande och utveckling av de YH-utbildningar teamet ansvarar för. Utbildningarna bedrivs i nära samverkan med näringslivet – att skapa, underhålla och utveckla dessa relationer är därför en central del av tjänsten.


I huvudansvaret ingår ledning av utbildarna och ledningsgruppen för utbildningen samt de studerandes kundresa.

Delaktighet i gemensam verksamhetsutveckling är en självklar del av tjänsten och i våra anbuds- och utvecklingsprocesser bistår du våra specialistfunktioner och säkerställer att våra erfarenheter från utbildningarnas genomförande också utvecklar våra nya utbildningsanbud samt vår studeranderekrytering.


 


Vi söker dig som…


… vill effektivisera, påverka och arbeta annorlunda i utbildningsledarrollen.


Resultat är viktigt för dig och det strategiska arbetet med utbildningarnas utveckling och framtidens kompetensutmaningar är din främsta motivator.

Du kommer att ingå i ett team som testar, utvärderar och implementerar nya leveranssätt i utbildningsledarrollens alla delar med agila arbetsmetoder som fundament.


Du har en bakgrund inom agil projektleverans från tjänsteproducerande företag inom utbildning eller någon annan kunskapsintensiv bransch. Alternativt är du utbildningsledare inom yrkeshögskolan idag och har en vision om ett nytt sätt att ta sig an rollen.Vårt erbjudande till dig


Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss. Det finns även möjlighet att ta del av IHM:s övriga utbildningsutbud som kompetensutveckling.
Är detta du?


Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!PLATS: Stockholm


OMFATTNING: Heltid. Tillsvidare.


TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.


LÖN: Fast lön


KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta biträdande affärsområdeschef, Liv Flink, liv.flink@ihm.se 076-666 21 32


ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan.

Kontaktperson

Liv Flink

liv.flink@ihm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %