Utbildningsledare IHM Yrkeshögskola Göteborg

Göteborg
Ansök senast: 2023-12-10

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Umeå och ute hos våra kunder.

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Vårt uppdrag är att erbjuda människor och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta nu och i framtiden. Vi formar och låter oss formas av omvärlden mitt i ett internationellt näringsliv som är under ständig förändring.

 

 Vi söker dig som är affärsmässig, lösningsorienterad och jobbar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du brinner för att nätverka och skapa värdefulla relationer inom relevanta branschområden, med fokus på försäljning och marknadsföring. Om du dessutom delar våra värderingar Passion for People, Passion for Learning & Passion for Business vill vi connecta med dig redan idag!

 

Om tjänsten som utbildningsledare på IHM Business School i Göteborg

Du kommer att arbeta inom yrkeshögskoleutbildning på plats i Göteborg och blir en del av ett välfungerande team som levererar kvalitet, tillväxt och kundnytta i sina utbildningar.

Som utbildningsledare har du det övergripande ansvaret för att leda planering, genomförande, uppföljning och utveckling av de utbildningar du ansvarar för.

Du ansvarar för de studerandes kundresa, bygger community och gör ditt yttersta för att upprätthålla en hög fyllnads- och examensgrad med stort fokus på ett systematiskt kvalitetsarbete. I ansvaret ingår också rekrytering och ledning av de lärare som engageras i utbildningarna och du är en naturlig kravställare samtidigt som du vet vikten av att bibehålla goda relationer.

Utbildningarna bedrivs i nära samverkan med näringslivet – att skapa, underhålla och utveckla dessa relationer är därför en central del av tjänsten. Tillsammans med ledningsgruppen för utbildningarna driver du utbildningsutveckling och partnerskap och du är delaktig i våra upphandlingar och tar fram referenser.

 

Vi söker dig som…

… är engagerad, effektiv och lösningsorienterad och vill bli en viktig del av IHM Yrkeshögskola!

Tidigare erfarenhet av utbildningsledning inom yrkeshögskola är meriterande. Du är en självklar projektledare och har vana från roller med många kontaktytor och ett större nätverk i Göteborg. Självklart trivs du också bäst i en utvecklingsinriktad och dynamisk miljö där samarbete är en framgångsfaktor.

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial examen eller flerårig erfarenhet som utbildningsledare inom YH.

 

Vårt erbjudande till dig

Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss.

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående, senast den 10 december.

Vi ser fram emot att din ansökan!

PLATS: IHM Business School i Göteborg

OMFATTNING: 100%. Vikariat från och med den 1 mars till och med den 30 november 2024

TILLTRÄDE: 1 mars 2024.

LÖN: Fast lön

KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Ulrika Trägårdh, ulrika.tragardh@ihm.se 031-660 39 76

ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %