Utbildningsledare IHM Yrkeshögskola Malmö

Malmö
Ansök senast: 2024-06-17

lHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Umeå och ute hos våra kunder. 

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Vårt uppdrag är att erbjuda människor och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta nu och i framtiden. Vi formar och låter oss formas av omvärlden mitt i ett internationellt näringsliv som är under ständig förändring. 

 

Vi söker dig som är lösningsorienterad och arbetar strukturerat, effektivt och självprioriterande. Inte minst är du en person som trivs med att bygga nytt tillsammans med andra och får energi och drivs av att möta dina kunder, arbetslivet, studerande och lärare.  

 

Om tjänsten som utbildningsledare på IHM Business School 

Du kommer i första hand att arbeta med våra kurser som är på distans inom yrkeshögskolan och bli en del av ett välfungerande team som arbetar med ständiga förbättringar med målet att leverera ökad kvalitet, tillväxt och kundnytta i sina kurser. 

Kurserna bedrivs i nära samverkan med arbetslivet – att skapa, underhålla och utveckla dessa relationer är därför en central del av tjänsten. Du ansvarar för att bygga starka relationer och att kommunicera värdet av utbildningen för både individer och företag. Du är självsäker i din försäljning och är orädd att ta kontakt och knyta individer och företag till dig.  

Som utbildningsledare har du det övergripande ansvaret för att leda, planera, genomföra, följa upp och utveckla de YH-kurser du ansvarar för.  

Du ansvarar för de studerandes kundresa, skapar goda relationer och gör ditt yttersta för att upprätthålla en hög fyllnads- och genomförandegrad.  

I ansvaret ingår också rekrytering och ledning av de lärare som engageras i kurserna och du är en naturlig kravställare samtidigt som du vet vikten av att bibehålla goda relationer.  


Vi söker dig som… 

… är engagerad, effektiv, lösningsorienterad, digitalt bevandrad och vill bli en viktig del av IHM Yrkeshögskola! 

Tidigare erfarenhet av utbildningsledning inom yrkeshögskola är meriterande. Du är en självklar projektledare och har vana från roller med många kontaktytor. Självklart trivs du också bäst i en utvecklingsinriktad och dynamisk miljö där samarbete är en framgångsfaktor.  

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial examen eller flerårig erfarenhet som utbildningsledare inom YH. 

Delar du dessutom våra värderingar Passion for People, Passion for Learning & Passion for Business vill vi connecta med dig idag! 

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss. Det finns även möjlighet att ta del av IHM:s övriga utbildningsutbud som kompetensutveckling. 

 

Är detta du? 

Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!  

PLATS: IHM i Malmö 

OMFATTNING:  

100% projektanställning till och med februari 2025

TILLTRÄDE: 12 augusti 2024. 

LÖN: Fast lön  

KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Cecilia Cederwald, cecilia.cederwald@ihm.se 040-601 23 09 

ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan. 

Vi gör ett löpande urval men vi vill ha din ansökan senast den 15 maj. 

 

 

Kontaktperson

Liv Flink

liv.flink@ihm.se

076-666 21 32

Sista ansökningsdag är passerad och ansökan till den här tjänsten är nu stängd