Utbildningschef YH

Stockholm

Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

 

IHM Yrkeshögskola är en del av IHM Business School. Vi utvecklar och genomför YH-utbildningar i nära samverkan med partnerföretag i näringslivet. Årligen utbildar vi över 3500 studerande. Våra framgångar bygger på vår förmåga att erbjuda aktuell, relevant kunskap och träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden.Be the change


Vi söker en Utbildningschef som vill leda vår strävan att leverera yrkeshögskoleutbildningar med hög kvalitet, hög genomströmning och hög matchning. Du är en trygg och affärsmässig ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet i relation till mål och resultat.

Om du dessutom delar våra värderingar Passion for People, Passion for Learning & Passion for Business vill vi connecta med dig idag!

 

Huvudansvar

Ledning av IHM Yrkeshögskolas Utbildningsorganisation i Stockholm. Detta inkluderar ledning av fast och tillfällig personal, utveckling av processer och arbetssätt och ansvar för graden av uppnådda mål för utbildningsorganisationen under verksamhetsåret.

 

Erfarenhet

Du har kunskaper om Yrkeshögskolan med tillhörande lag- och förordningstexter samt övriga styrdokument, liksom kunskaper om arbetsmarknad, kompetensbehov, rekryteringsarbete och pedagogisk verksamhet i det formella utbildningssystemet.

Du har färdigheter i att utforma processer och arbetssätt.

Du har kompetens att självständigt leda och utveckla personal, team och organisation.


Resultat är viktigt för dig och dina medarbetares utveckling samt det strategiska arbetet med framtidens kompetensutmaningar är din främsta motivator.Vårt erbjudande till dig

Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. Du erbjuds att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss samt ta del av IHM:s övriga utbildningsutbud som kompetensutveckling.PLATS: Stockholm


OMFATTNING: Heltid. Tillsvidare.


TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.


LÖN: Fast lön


KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef, Liv Flink, liv.flink@ihm.se 076-666 21 32


Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %