Utbildningsledare IHM Yrkeshögskola Göteborg

Göteborg
Ansök senast: 2024-08-15

 IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Umeå och ute hos våra kunder. 

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Vårt uppdrag är att erbjuda människor och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta nu och i framtiden. Vi formar och låter oss formas av omvärlden mitt i ett internationellt näringsliv som är under ständig förändring. 

 

Vi söker dig som är affärsmässig, lösningsorienterad och arbetar strukturerat, effektivt och självprioriterande. Du brinner för att nätverka och skapa värdefulla branschrelationer. Har du ett eget nätverk inom IT/data är det starkt meriterande.


Om tjänsten som utbildningsledare på IHM Business School 

Du kommer att arbeta med yrkeshögskoleutbildningar på plats i Göteborg och förväntas arbeta med ständiga förbättringar för att leverera ökad kvalitet, tillväxt och kundnytta i dina utbildningar.

Som utbildningsledare har du det övergripande ansvaret för att leda, planera, genomföra, följa upp och utveckla de yrkeshögskoleutbildningar du ansvarar för.  

Utbildningarna bedrivs i nära samverkan med arbetslivet – att skapa, underhålla och utveckla dessa relationer är därför en central del av tjänsten. Tillsammans med ledningsgruppen för utbildningarna driver du utbildningsutveckling och partnerskap. Du ansvarar för att bygga starka relationer, är självsäker i din försäljning och är orädd att ta kontakt för att knyta intressenter och företag till dig.

Du ansvarar för de studerandes kundresa, bygger community och gör ditt yttersta för att utbildningarna ska leverera en hög fyllnads- och examensgrad med stort fokus på ett systematiskt kvalitetsarbete. I ansvaret ingår också rekrytering och ledning av de lärare som engageras i utbildningarna och du är en naturlig kravställare samtidigt som du vet vikten av att bibehålla goda relationer.


Vi söker dig som… 

… är engagerad, affärsmässig, självprioriterande och vill bli en viktig del av IHM Yrkeshögskola!

Har du dessutom eget nätverk inom IT/data är det starkt meriterande.

Tidigare erfarenhet av utbildningsledning inom yrkeshögskolan är meriterande. Du är en självklar projektledare och har vana från roller med många kontaktytor. Självklart trivs du också bäst i en utvecklingsinriktad och dynamisk miljö där samarbete är en framgångsfaktor.  

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial examen eller flerårig erfarenhet som utbildningsledare inom yrkeshögskola. 

Delar du dessutom våra värderingar Passion for People, Passion for Learning & Passion for Business vill vi connecta med dig idag! 

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos IHM Business School erbjuds du en viktig roll med ett stort ansvarsområde i en miljö där vi befinner oss i stark tillväxt. För rätt person finns därför goda möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med oss. Det finns även möjlighet att ta del av IHM:s övriga utbildningsutbud som kompetensutveckling. 

 

Är detta du? 

Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!  

PLATS: IHM i Göteborg

OMFATTNING: 100%, tillsvidareanställning

LÖN: Fast lön  

KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Ulrika Trägårdh, ulrika.tragardh@ihm.se 072-660 39 76

ANSÖKAN: Sök via länk ”Ansök nu” och formuläret nedan.


Vi gör ett löpande urval men vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %