Lärare i digital analys till IHM Yrkeshögskola, Göteborg

Göteborg

Är du erkänt grymt bra på det du gör och känner att det vore kul att få utveckla för framtiden? Då kommer du att gilla IHM och vi kommer gilla dig. Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

IHM Business Network är IHMs nätverk för lärare, handledare och mentorer och det är vi som genomför dessa utbildningar, vi är ett nätverk på över 300 personer och vi behöver bli fler. Vi söker dig som är har en gedigen erfarenhet, brinner för att dela med dig och utveckla andra människor. Just nu söker vi dig som har erfarenhet och kompetenser kring ämnen i en specifik delkurs i YH-utbildningen Digital Analytics Specialist. Klicka på länken och fyll i din intresseanmälan snarast, eller maila till henrik.frohm@ihm.se.


Delkursen Multi-channel analytics

Kursens syfte är att ge den studerande bredd och fördjupning av analysarbetet inom digital marknadsföring och försäljning.

Målet med kursen är att den studerande ska utveckla fördjupade kunskaper och färdigheter med fokus på multikanalanalys av mobila konsumentbeteenden genom webbplatser, mobilappar och sociala medier.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Henrik Frohm

henrik.frohm@ihm.se