Lärare i offentlig förvaltning till IHM Yrkeshögskola, Göteborg

Göteborg

Är du erkänt grymt bra på det du gör och känner att det vore kul att få utveckla för framtiden? Då kommer du att gilla IHM och vi kommer gilla dig. Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

IHM Business Network är IHMs nätverk för lärare, handledare och mentorer och det är vi som genomför dessa utbildningar, vi är ett nätverk på över 300 personer och vi behöver bli fler. Vi söker dig som är har en gedigen erfarenhet, brinner för att dela med dig och utveckla andra människor.

Vill du undervisa våra blivande Public Bid Managers i ämnen som ingår i delkursen Offentlig förvaltning? Klicka på länken och fyll i din intresseanmälan snarast, eller maila till henrik.frohm@ihm.se.


Delkursen Offentlig förvaltning

Kursens syfte är att ge den studerande en fördjupad förståelse för hur den offentliga förvaltningen är organiserad och styrs.  Målet med kursen är att de studerande ska känna till hur politiska beslut fattas i stat, kommun, landsting/region.

Huvudsakligt innehåll: 

• Hur styrs stat, kommun och landsting

• Politiska beslutsprocessen

• Samarbeta med en politiskt styrd organisation.

• Offentlighetsprincipen

• Sekretess

• Korruption och mutor


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Henrik Frohm

henrik.frohm@ihm.se