Utbildningsansvarig till IHM

Göteborg, Stockholm

Utbildningsansvarig med "Passion for Business, Learning and People" 

Brinner du för att utveckla människor och för högkvalitativ utbildning? Har du förmågan att leda och utveckla teamet och verksamheten? Då är denna roll som utbildningsansvarig för IHMs affärsområde Business Excellence något du borde titta närmare på!


Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en bred och ny roll i ett engagerat bolag där du kommer leda ett kvalificerat team på en spännande tillväxtresa. Mixen av strategiskt utvecklingsarbete och hands-on operativt arbete innebär en dynamisk vardag. Att IHM dessutom är en etablerad och trovärdig aktör som bland annat erbjuder utbildningar på en nivå som motsvarar kandidatexamen skapar stolthet hos våra medarbetare. Vi är totalt ca 90 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan välja att vara placerad i Göteborg eller Stockholm och kommer rapportera till affärsområdeschefen för Business Excellence, och vara en del av hans ledningsteam.


Din personlighet

Du är en utåtriktad och kommunikativ person som trivs bäst i samarbete med andra. Du är trygg i dig själv, inkluderande i ditt ledarskap och bygger en stark teamkänsla med fokus på mål för både kunder, verksamhet och medarbetare. Du tycker om att jobba över team- och funktionsgränser, då leveransprocesserna du ansvarar för tajt hänger ihop med de andra teamens arbetsområden.

Du har starkt kundfokus och gillar att ta ett övergripande verksamhetsperspektiv samtidigt som du arbetar med de praktiska frågorna. Du är bra på att skapa tydlighet, struktur och planering och tror på ett delegerande ledarskap för en fungerande helhet. Med en grundstruktur i botten skapar du utrymme för utveckling och förbättring av verksamheten och dina egenskaper som flexibel och kreativ kommer då väl till pass.


Rollen

Du leder Business Excellence utbildningsleverans med ett kompetent team som består av 9 medarbetare (program/projektledare och utbildningskoordinatorer) i Göteborg och Stockholm.


I dina ansvarsområden ingår:

• Leda och utveckla teamet och medarbetarna i linje med IHMs "Passion Statements": Passion for Business, Passion for Learning och Passion for People.

• Driva och samordna planeringen av utbildningsleveransen på lång och kort sikt. I planeringsarbetet deltar bla. program/projektledare.

• Driva och samordna genomförandet av utbildningar där program/projektledare tillsammans med utbildningskoordinatorer driver genomförandet av respektive utbildning i nära samarbete med lärare och konsulter.

• Driva och samordna utvecklings- och förbättringsarbetet inom Business Excellence leveransprocesser, där även ständiga förbättringar av respektive utbildning ingår.


Söka tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Ylva Ottosson på Jurek HR, som gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till ylva.ottosson@jurek.se , 0733 91 41 08. Vi kommer genomföra intervjuer fortlöpande under juli och augusti. Välkommen med din ansökan!


Business Excellence

IHM Business School bedriver affärsorienterad managementutbildning inom fyra ämnesområden – marknadsföring, ekonomi, organisation och ledarskap. Inom dessa områden erbjuder vi öppna kurser, företagsanpassade program och våra DIHM-program som är öppna utbildningar på högskolenivå för yrkesverksamma. DIHM-programmen leder till kvalifikationen Marknadsekonom DIHM. IHM var bland de första med denna typ av affärsutbildning för yrkesverksamma eftersom vi startade redan på 60-talet. I dag har vi fått erkännandet för att våra utbildningar når läranderesultat på SeQF 6-nivå, det vill säga motsvarande kandidatnivå i det författningsreglerade universitets- och högskolesystemet. Vi är stolta över att vara den enda privat affärsskolan i Sverige som tagit det klivet på egna meriter.


Ort:

Stockholm eller Göteborg

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson

0733-914108

 ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Kontaktperson

Christian Castwall

christian.castwall@ihm.se